ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ζαργιανάκης | Σητειακό νερό | Αναψυκτικά ΖΑΡΓΙΑΝΑΚΗ | Κρήτη | Ελλάδα | zargianakis

logo
fb
in
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

about us

Ο Ελευθέριος Ζαργιανάκης ξεκινά την παραγωγή αναψυκτικών σε ένα μικρό εργοστάσιο στα Καλέσσα Γαζίου - Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Με χειροκίνητα μηχανήματα και πολύ μεράκι, τροφοδοτούσε ο ίδιος τα διάφορα καταστήματα της περιοχής, μιας και την εποχή εκείνη δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα στο χωριό.


Ο γιος του, Δημήτριος Ζαργιανάκης μεταφέρει τη γραμμή παραγωγής στην περιοχή της Σητείας και συνεχίζει το έργο του πατέρα του στην παραγωγή αναψυκτικών με παράλληλη αύξηση της γκάμας των προϊόντων του.


Το 2006 έπειτα από επιτακτική ανάγκη για μετεγκατάσταση σε άλλο χώρο, η Εταιρεία αποφασίζει να μεταφέρει άμεσα σε μία καλύτερη μονάδα.

Στόχος ήταν η νέα μονάδα να έχει μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, ως απάντηση στον εντεινόμενο πλέον ανταγωνισμό. Η έκταση των 20 στρεμμάτων στη Χαλεπά, μια περιοχή κοντά στο Πισκοκέφαλο (3 μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Σητείας) ήταν η ιδανική τοποθεσία!

Οι νέες εγκαταστάσεις αποτελούνται από ένα υπερσύχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής, με μεγάλες αποθήκες και όλα τα γραφεία της κεντρικής διαχείρισης.


Το 2007 η Εταιρεία προχωρά στον εγκαινιασμό του πρώτου υποκαταστήματός της στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο χωριό όπου ξεκίνησαν όλα από τον ιδρυτή κο Ελευθέριο Ζαργιανάκη. Ένα νέο δίκτυο διανομής και μία ομάδα από ιδιόκτητα φορτηγά θα αποτελέσουν τη συνταγή της ανάπτυξης.


Η παραγωγή και εμφιάλωση νερού προστίθεται στις δραστηριότητες της Εταιρείας και ένα νέο προϊόν γεννιέται με την ονομασία Σητειακό Νερό!

Το Σητειακό Νερό, το οποίο εντάχθηκε γρήγορα στη γκάμα των προϊόντων μας, συλλέγεται από ιδιοκτήτη πηγή εντός του χώρου του εργοστασίου κάτι που το καθιστά ακόμα πιο υγιεινό.

Το 2013 η Εταιρεία κυκλοφόρησε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τα πρώτα Κρητικά Αναψυκτικά με Στέβια, αντί για ζάχαρη.

Το εντυπωσιακό στα Αναψυκτικά Ζαργιανάκη με Στεβια είναι η απίστευτη γεύση τους, καθώς και η νέα πρακτική συσκευασία PET των 250ml.
Κεντρικό Κατάστημα - Εργοστάσιο:
4ο χλμ. Σητείας - Ιεράπετρας, 72300, Σητεία
Τηλέφωνο: 28430 23525 | Fax: 28430 23515
Διαθεση: ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΙΚΕ
Γ.Καργάκη 12 Φοινικια Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2810 821336 | Fax: 2810 821342
Υποκατάστημα:
Πλούτωνος 65Β Αιγάλεω
Τηλέφωνο: 210 5699510 | Fax: 210 569951
fb
in
Καλύπτουμε
μεγάλες παραγγελίες.

Διάθεση χονδρική - λιανική.
Άριστη ποιότητα.
Ανταγωνιστικές τιμές.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού