ΒΡΑΒΕΙΑ - Ζαργιανάκης | Σητειακό νερό | Αναψυκτικά ΖΑΡΓΙΑΝΑΚΗ | Κρήτη | Ελλάδα | zargianakis

logo
fb
in
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

vraveia

Η  οικογένεια Ζαργιανάκη και το  “Σητειακό Νερό” απέσπασαν το Αργυρό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης της  Taste Olymp Award με έδρα το Λονδίνο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Μάιου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel όπου πάνω από 574 προϊόντα διαγωνίστηκαν και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια στο φετινό διαγωνισμό, από 21 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Η αξιολόγηση των δειγμάτων έγινε από το με panel leader τον κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη. Κάθε κριτής πραγματοποίησε μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκίμασε, και κατέγραψε μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσώπευε τη γενική αίσθηση απόλαυσης καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.


Το Σητειακό Νερό  κατέκτησε μια ακόμη σημαντική Παγκόσμια διάκριση, κερδίζοντας το Βραβείο Grand Gold Quality Award 2018  στο διακεκριμένο διαγωνισμό Monde Selection 2018.

Η κριτική επιτροπή του World Quality Selections 2018 απένειμε το μεγάλο χρυσό βραβείο  ανώτερης ποιότητας νερου (Gold Grand) στο ξεχωριστό νερό Σητειακό, ακομα μια διάκριση που κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονια  για την εξαιρετική του ποιότητα.

Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από το 1961 διοργανώνεται από το International Institute for Quality Selections, με έδρα τις Βρυξέλλες, και αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους διαγωνισμούς στην αναγνώριση της ανώτερης ποιότητας προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

Κάθε χρόνο, περίπου 3.000 προϊόντα από 82 χώρες δοκιμάζονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και αξιολογούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια παγκοσμίως. Το Σητειακό Νερό  εντυπωσίασε τους κριτές με την υψηλή του ποιότητα στα εμφιαλωμένα νερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη φορά Ελληνικό Νερό Διακρίθηκε στην κατηγορία Grand Gold Quality Award  με ποσοστό αξιολόγησης 90%-100%, καθώς μέχρι τώρα στη χώρα μας αντίστοιχα προϊόντα έχουν διακριθεί μέχρι χρυσό βραβείο (ποσοστό αξιολόγησης 80%-89%).

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση για το Σητειακο Νερο, αφού την περσινή χρονιά κατάφερε να λάβει την διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το «Βραβείο Olymp Awards» που απονέμεται από την Taste Olymp Award με αξιολογητές 21 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες στις 27 και 28 Μάιου 2017 στο Λονδίνο. Οι συνεχείς διακρίσεις επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή πορεία για το Σητειακο Νερο.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση για το Σητειακο Νερο, αφού την περσινή χρονιά κατάφερε να λάβει την διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το «Βραβείο Olymp Awards» που απονέμεται από την Taste Olymp Award με αξιολογητές 21 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες στις 27 και 28 Μάιου 2017 στο Λονδίνο. Οι συνεχείς διακρίσεις επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή πορεία για το Σητειακο Νερο.

Τα αποτελέσματα που μας έφεραν στην κορυφή
οπτική όψη (Visual Aspect) 94,58%
επιστημονική αξιολόγηση (Scientific Evalut) 89%
οσμή (Odor) 93,06%
γεύση (Taste) 92.67 %
Συσκευασία (Packaging) 90%
total 91.86%

Η οικογένεια Ζαργιανάκη με υπερηφάνεια αποδέχεται άλλη μια διεθνή τιμητική διάκριση για το Νερό της καθώς μια τέτοια διάκριση κάνει γνωστό πέρα από το προϊόν της και τον τόπο της.


Το Σητειακό νερό συνεχίζει να ξεχωρίζει καθώς κατέκτησε το τρίτο κατά σειρά διεθνές βραβείο!

Η σπουδαία διάκριση για το επιτραπέζιο νερό της Κρήτης ήρθε ως το επιστέγασμα μια σπουδαίας πορείας της επιχείρησης προς την ποιότητα προϊόντος  και την άψογη εμπορική πολιτική.

Το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» στα φετινά iTQi Superior Taste Awards 2018, που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) στις Βρυξέλλες, δεν είναι ένα τυχαίο βραβείο αλλά ένα από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως για το οποίο μπορεί να διαγωνισθεί μία εταιρεία.

Το Σητειακό νερό έλαβε μέρος ανάμεσα σε πάρα πολλές συμμετοχές και έφτασε στην κορυφή  με γενική βαθμολογία 90,6% η οποία του έδωσε και το μεγάλο βραβείο. Πλέον, στην Σητεία μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν το μοναδικό Κρητικό νερό που έχει να παρουσιάσει τρία διεθνή βραβεία!

Το Σητειακό Νερό δεν δυσκολεύτηκε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την υψηλή του ποιότητα στα εμφιαλωμένα νερά,  ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη φορά Ελληνικό Νερό Διακρίθηκε στην κατηγορία Grand Gold Quality Award  με ποσοστό αξιολόγησης 90%-100%, καθώς μέχρι τώρα στη χώρα μας αντίστοιχα προϊόντα έχουν διακριθεί μέχρι χρυσό βραβείο (ποσοστό αξιολόγησης 80%-89%)

Η οικογένεια Ζαργιανάκη με την ιστορία της στο χώρο των αναψυκτικών να ξεκινά το 1950, με υπερηφάνεια αποδέχτηκε άλλη μια διεθνή τιμητική διάκριση για το Νερό που παράγει και εμφιαλώνει από το 2008, καθώς μια τέτοια διάκριση, πέρα από το προϊόν της, κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο και τον τόπο της!


Η  οικογένεια Ζαργιανάκη και το  “Σητειακό Νερό” απέσπασαν το  Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης της Taste Olymp Award με έδρα το Λονδίνο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel όπου πάνω από 574 προϊόντα διαγωνίστηκαν και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια στο φετινό διαγωνισμό, από 21 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Η αξιολόγηση των δειγμάτων έγινε από το με panel leader τον κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη. Κάθε κριτής πραγματοποίησε μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκίμασε, και κατέγραψε μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσώπευε τη γενική αίσθηση απόλαυσης καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.


To ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ δοκιμάστηκε και επιβραβεύθηκε από τους εξειδικευμένους γευσιγνώστες του DLG με το Χρυσό Βραβείο για τη γεύση του και τα ειδικά χαρακτηριστικά του βάσει των αποτελεσμάτων των πλέον σύγχρονων εργαστηρίων του Οργανισμού.

Η επιστημονική ομάδα του DLG εξέτασε εκατοντάδες προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο και περισσότερα από 200 brands φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών, βάσει κριτηρίων όπως η εμφάνιση, η διαυγια, η οσμή,η γεύση, το packaging αλλα και το labeling. To ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ξεχώρισε μέσα από αυτήν την πολύπλοκη και αυστηρή διαδικασία λαμβάνοντας την Παγκόσμια αυτή χρυσή διάκριση.

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Ποιότητας DLG πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Φρανκφούρτη και αναδεικνύει προϊόντα με υψηλά γευστικά χαρακτηριστικά μέσα από πολύ αυστηρά κριτήρια. Η βράβευση αυτή αποτελεί την πέμπτη συνολικά βράβευση για το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ μέσα σε 3 μόλις χρόνια (Olymp Awards 2017 αργυρό βραβείο, Monde Selection 2018 Grand Gold , Itqi 2018 Χρυσό 3 Αστέρια Οlymp Awards 2018 χρυσό βραβείο, DLG International Award 2019 in Gold) και επισφραγίζει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά της διεθνούς αγοράς.
Το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ  παράγεται στην Σητεία Κρήτης εδώ και 10 χρόνια από την Οικογένεια του Ζαργιανακη Δημήτρη σε συνθήκες αυστηρών ελέγχων ποιότητας, είναι το αγαπημένο νερό χιλιάδων καταναλωτών που το προτιμούν για την γεύση του και το εμπιστεύονται κάθε μέρα για την ποιότητά και τις ευεργετικές που ιδιότητες.

Η διάκριση αποτελεί μια επιτυχία και επιβράβευση της εταιρείας, αλλά και για τον κάθε εργαζόμενο της ξεχωριστά που συνεισφέρει στη διαδικασία παραγωγής προσφέροντας στον καταναλωτή ένα νερό ανώτερης ποιότητας.

Μαζί όμως με τους ανθρώπους της εταιρείας αξίζει να νοιώθουμε όλοι μας περήφανοι, γιατί μια Κρητική εταιρεία και ένα κρητικό νερό που κατακτά για ακόμη μια φορά την κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο.

DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft)
Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Το έργο του στηρίζεται στη βάση δεσμευτικών και αμερόληπτων προτύπων ποιότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές ανακαλύψεις και τις αναγνωρισμένες μεθόδους δοκιμών που έχει αναπτύξει. Κάθε χρόνο πάνω από 30.000 τρόφιμα από όλο τον κόσμο αξιολογούνται στις δοκιμές ποιότητας DLG, με τα βραβεία του να απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητάς του οργανισμού DLG.


Το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ της Οικογένειας Ζαργιανάκη  βρέθηκε και φέτος στην κορυφή των iTQi Superior Taste Awards, που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi International Taste Institute) με έδρα τις Βρυξέλες , κατακτώντας για δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» με 3 Χρυσά Αστερια.

Σχεδόν 200 μεγάλου κύρους Σεφ & Σομελιέ συγκεντρώθηκαν για να δώσουν ένα αντικειμενικό και επαγγελματικό feedback σε παραγωγούς πάνω στη ΓΕΥΣΗ των προϊόντων τους», είπε ο Laurent van Wassenhove, Managing Director στο International Taste Institute, «Σεφ σε διάσημους οργανισμούς. Σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin, Βραβευμένοι Καλύτεροι Σομελιέ, όλοι αυτοί δοκιμάζουν σε τυφλές δοκιμές προϊόντα που μας υποβάλλουν παραγωγοί: όσα προϊόντα λάβουν υψηλές γευστικές βαθμολογίες λαμβάνουν το “Superior Taste Award”». Ανάλογα με τις βαθμολογίες της οργανοληπτικής ανάλυσης, τα πιστοποιημένα προϊόντα λαμβάνουν το “Superior Taste Award” με ένα, δυο ή τρία αστέρια, όπως και τα αστέρια Michelin στη γαστρονομία:

• 3 Αστέρια: βαθμολογία πάνω από 90% - εξαιρετική γεύση
• 2 Αστέρια: βαθμολογία μεταξύ 80%-90% - αξιοσημείωτη γεύση
• 1 Αστέρι: βαθμολογία μεταξύ 70%-80% - αξιόλογη γεύση

Τα iTQi Superior Taste Awards επιβραβεύουν κάθε χρονιά κορυφαία προϊόντα σε όλο τον κόσμο, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Φέτος, η επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, έφερε για ακόμη μία χρονιά το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ στην κορυφή της κατηγορίας του, απονέμοντάς του την ανώτατη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών, σε μια ομολογουμένως δύσκολη διαγωνιστική διαδικασία, ανάμεσα σε άλλα 5 Κρητικά Νερά, το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ήταν το μόνο που βραβεύτηκε με 3 Χρυσα Αστέρια.


Η φετινή χρονιά συνεχίζεται με επιτυχίες για το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ της εταιριας ΖΑΡΓΙΑΝΑΚΗ, με την απόκτηση ενός ακόμη διεθνούς βραβείου ποιότητας και γεύσης. Αυτή τη φορά, η διάκριση ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Οργανισμό Monde Selection, Διεθνή Φορέα Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, ο οποίος βράβευσε το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ξανά με την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award».

Η διάκριση για το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης διεθνούς πορείας του, καθώς, στις αρχές του έτους, απέσπασε τη σπουδαία διάκριση «DLG International Award 2019 in Gold», από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, για την άριστη ποιότητα και γεύση του. Ακόμη, το «Grand Gold Quality Award» αποτελεί το έκτο βραβείο γεύσης και ποιότητας που έχει αποσπάσει το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ, τα τελευται 3 χρονια .(Olymp Awards 2017 αργυρό βραβείο, Monde Selection 2018 Grand Gold , Itqi 2018 Χρυσό 3 Αστέρια, Οlymp Awards 2018 χρυσό βραβείο, DLG International Award 2019 in Gold, Monde Selection 2019 Grand Gold )

Ακολουθώντας μια ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, ο οργανισμός Monde Selection επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα άρτια χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Η διαδικασία αξιολόγησης κάθε προϊόντος απαρτίζεται από μία Επιτροπή, τουλάχιστον 8 ειδικών, οι οποίοι, μέσα από οργανοληπτικό έλεγχο του προϊόντος, βαθμολογούν κριτήρια όπως η γεύση, η όψη, η οσμή και η συσκευασία. Φέτος, 70 καταξιωμένοι κριτές αξιολόγησαν προϊόντα από 89 χώρες, με το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ να ξεχωρίζει και να λαμβάνει την ύψιστη διάκριση, η οποία απονέμεται στα προϊόντα που συγκεντρώνουν ποσοστό αξιολόγησης μεταξύ 90% - 100%. Η νέα διάκριση για το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ αποδεικνύει την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση και επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρίας στην άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της. Γιατί όταν φροντίζεις… Κερδίζεις!

Κεντρικό Κατάστημα - Εργοστάσιο:
4ο χλμ. Σητείας - Ιεράπετρας, 72300, Σητεία
Τηλέφωνο: 28430 23525 | Fax: 28430 23515
Διαθεση: ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΙΚΕ
Γ.Καργάκη 12 Φοινικια Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 2810 821336 | Fax: 2810 821342
Υποκατάστημα:
Πλούτωνος 65Β Αιγάλεω
Τηλέφωνο: 210 5699510 | Fax: 210 569951
fb
in
Καλύπτουμε
μεγάλες παραγγελίες.

Διάθεση χονδρική - λιανική.
Άριστη ποιότητα.
Ανταγωνιστικές τιμές.
Άμεση εξυπηρέτηση.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού